Vård- & Trygghetsboenden

Vårdboende i Kungsängen

Vi på Prenova Bygg & Projektutveckling är mycket stolta över att få bygga vårt fjärde vårdboende åt Humana. Denna gång i Kungsängen i norra Stockholm med Odealen Fastigeter som byggherre. Nybyggnationen av 80 lägenheter och tillagningskök pågår och beräknas vara inflyttningsklar i september 2019.

Läs mer »
 

Vårdboende i Åkersberga

Prenova Bygg & Projektutveckling byggde ett vårdboende i Åkersberga innehållande 54 lägenheter. Byggherre var Odalen Fastigheter och hyresgästen är Humana. Inflyttningen var i oktober 2017.

Läs mer »

Vård- och Omsorgsboende i Gävle

Prenova Bygg & Projektutveckling har byggt ett vårdboende innehållande 81 lägenheter samt allmänna ytor. Byggnaden är 7 våningar hög och placerad i det nordvästra hörnet av det norra kvarteret inom kvarteret Mumman med adress Murèngatan 20. Byggnationen påbörjades i augusti 2014 och färdigställdes i januari 2016.

Läs mer »

Vinnare av Svenska Ljuspriset 2017

Vårt arbete med vårdboendet i Gävle gav resultat på flera plan då vi stod som segrare i Svenska Ljuspriset 2017.

"Projektet prisas för den innovativa belysningslösningen som tar hänsyn till de olika behov som uppstår vid åldrandet."

Brf Takterrassen

Ett trygghetsboende för dig som vill njuta av livet. På söder i Gävle, byggde vi ett boende för 70+. Ett modernt och funktionellt boende med flera gemensamma utrymmen, aktiviteter och service. Bostadsrättsföreningen Takterrassen stod klar för inflyttning sommaren 2017.