Takbyte

Prenova – Din partner för professionella takbyten

Prenova är din pålitliga partner när det gäller takbyten av högsta kvalitet. Med vår erfarenhet och expertis inom entreprenad och innovativa lösningar är vi dedikerade till att leverera takbyten som håller över tid och förbättrar både estetik och funktion hos ditt hem eller företag. 

Varför välja Prenova för ditt takbyte?

När det kommer till takbyten är kvalitet och hållbarhet av yttersta vikt. Hos Prenova sätter vi dessa principer i första rummet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi arbetar nära med dig som kund för att förstå dina behov och önskemål, och skapa skräddarsydda lösningar som passar just din fastighet. 

takbyte - Prenova.se
takbyte - Prenova.se

Våra tjänster inom takbyte

Vi erbjuder omfattande tjänster inom takbyten för både privata och kommersiella fastigheter, inklusive: 

  • Byte av takbeläggning: Vi utför professionella takbyten med olika typer av takmaterial, inklusive tegel, plåt och takpapp, för att säkerställa hållbarhet och estetisk tilltalande resultat. 
  • Isolering och energioptimering: Genom att förbättra takets isolering kan vi minska energiförbrukningen och skapa en mer energieffektiv fastighet som bidrar till både din plånbok och miljön. 
  • Skorsten- och takrännereparation: Vi tar hand om alla aspekter av takbytet, inklusive eventuella reparationer av skorstenar och takrännor för att säkerställa att ditt nya tak är i toppskick. 

Vårt åtagande för kvalitet och miljö

Prenova strävar alltid efter att vara ledande inom kvalitet, hållbarhet och miljötänkande i alla våra projekt och entreprenader. Genom att använda miljövänliga material och metoder samt följa strikta branschstandarder och riktlinjer, kan vi minimera vår påverkan på miljön och samtidigt leverera hållbara och långsiktiga resultat till våra kunder. 

Kvalite och miljö - Prenova.se

Kontakta oss gällande takbyte

Oavsett om det är en mindre reparation eller en total renovering av ditt tak, är Prenova din pålitliga partner för att leverera resultat av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för ditt takbyte. 

Vår bästa referens är våra kunder:

Niklas WahlströmNiklas Wahlström
12:57 26 Nov 22
Örjan LindbergÖrjan Lindberg
19:00 13 Feb 21
Rose-Marie LarssonRose-Marie Larsson
13:07 03 Nov 20
Fredrik JohanssonFredrik Johansson
11:55 16 Nov 19
abdirahim hassanabdirahim hassan
12:57 26 Aug 19
Jonas PertoftJonas Pertoft
10:12 10 Jan 19
Prenova har byggt Runstenen - Gävles modernaste kvarter. Snyggt, smart och rätt. Mer sånt i Gävle!
js_loader
Kontakta våra projektledare

Anders Klein