Tillbyggnad

Professionell Tillbyggnad med Prenova

Välkommen till Prenova – din partner för professionell tillbyggnad av fastigheter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att förvandla ditt hem eller företag genom tillbyggnad och utökning av befintliga ytor. 

Varför välja Prenova för Tillbyggnad?

Expertis och Erfarenhet – Vi på Prenova har lång erfarenhet inom byggbranschen och en beprövad expertis inom tillbyggnad. Vårt team av erfarna entreprenörer och byggproffs är här för att hjälpa dig genom hela processen, från planering till färdigställande. 

Skräddarsydda Lösningar – Vi förstår att varje projekt är unikt och vi strävar alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att skapa mer utrymme för din familj eller att utöka din verksamhet, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision. 

Kvalitet och Hållbarhet – Kvalitet och hållbarhet är grundläggande principer för oss på Prenova. Vi använder oss av de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att din tillbyggnad är både hållbar och långsiktigt hållbar. 

tillbyggnad - prenova.se

Våra tillbyggnadstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tillbyggnadstjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om det handlar om att lägga till ett extra rum, bygga en tillbyggnad på en befintlig byggnad eller utöka din verksamhet, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina mål. 

Kostnadsfri Konsultation – Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera dina behov och önskemål för din tillbyggnad. Vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd plan som passar din budget och tidsram. 

Garanti och Service – Vi är dedikerade till att leverera enastående service till våra kunder och vi erbjuder garanti på alla våra utförda arbeten. Vi finns här för dig även efter att projektet är avslutat för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet. 

Vårt åtagande för kvalitet och miljö

Prenova strävar alltid efter att vara ledande inom kvalitet, hållbarhet och miljötänkande i alla våra projekt och entreprenader. Genom att använda högkvalitativa material och miljövänliga metoder, kan vi säkerställa att ditt fönsterbyte inte bara är hållbart, utan även bidrar till att minska din fastighets miljöpåverkan. 

Kvalite och miljö - Prenova.se

Kontakta oss gällande tillbyggnad

Ta det första steget mot din drömtillbyggnad genom att kontakta oss på Prenova idag. Vi är här för att hjälpa dig att skapa mer utrymme och öka värdet på din fastighet med våra professionella tillbyggnadstjänster. 

Vår bästa referens är våra kunder:

Niklas WahlströmNiklas Wahlström
12:57 26 Nov 22
Örjan LindbergÖrjan Lindberg
19:00 13 Feb 21
Rose-Marie LarssonRose-Marie Larsson
13:07 03 Nov 20
Fredrik JohanssonFredrik Johansson
11:55 16 Nov 19
abdirahim hassanabdirahim hassan
12:57 26 Aug 19
Jonas PertoftJonas Pertoft
10:12 10 Jan 19
Prenova har byggt Runstenen - Gävles modernaste kvarter. Snyggt, smart och rätt. Mer sånt i Gävle!
js_loader
Kontakta våra projektledare

Anders Klein