Ombyggnad

Är du i behov av en ombyggnation? Vi bygger inte enbart utförandeentreprenader utan är även delaktiga och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det vanligt att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenader ur kvalitets- och arbetsmiljösynpunkt. Vid behov tar vi även in erfarna underentreprenörer som hjälper oss i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt.


Stamrust

När din fastighet är i behov av stamrust kan du vända dig till oss. Vi kommer gärna med ett kostandsförslag och hjälper dig genom hela projektet. 


Fasadrenoveringar

En husfasad ska vara vacker att se på, men för att hålla i många år måste den också stå emot de påfrestningar som regn, vind och snö medför. Det viktiga med en fasad är att den ska vara tät och ha en torr insida, samtidigt som den ska andas för att ge en behaglig inomhusmiljö. Att underhålla fasaden är en förutsättning för att den ska hålla länge, och tänk på att en välisolerad fasad håller uppvärmningskostnaderna nere. Vi utför alla typer av fasadrenoveringar och du är varmt välkommen att höra av dig med eventuella frågor eller för att få en offert.Tak- och fönsterbyten

Går du i tankar om att byta tak? Gör det innan skadan är skedd. Med bättre isolering av taket kan du både sänka elkostnaderna och minska antalet istappar genom att släpa ut mindre inomhusvärme. Vi hjälper dig oavsett om det rör sig om lertegel, betongpannor eller plåttak.
Fönster ska släppa in solljus och värme samtidigt som de ska hindra att alltför mycket inomhusvärme läcker ut. I många hus används fortfarande tvåglasfönster som går att sära på. Nya fönster har två eller tre glas utan öppningsfunktion. Mellan rutorna finns luft, argon eller krypton; ämnen med goda isoleringsegenskaper, vilket gör att ett fönsterbyte sänker energikostnaderna samtidigt som de isolerar bättre mot buller. Vi hjälper gärna till med att välja ut de fönster som passar bäst för din fastighet.

Vill du veta mer om hur du sänker elkostnaderna och får en bättre isolering? Eller har du redan bestämt dig och vill ha ett kostnadsförslag? Kontakta oss. 
 


Tillbyggnad

Har du ont om utrymme? Ibland är det bättre att bygga ut istället för att bygga nytt. Vi hjälper dig att bygga ut eller bygga om dina kontorslokaler, industrilokaler eller andra typer av fastigheter. Tveka inte med att höra av dig till oss.


Golv

Vi utför alla former av golvläggning och har samarbete med de större tillverkarna i branschen. Vi hjälper dig att hitta fram till de bästa lösningarna när det gäller funktion, ekonomi och utseende. Kontakta oss för en diskussion om lämpliga golv.