Ombyggnad


Vi utför alla typer av ombyggnationer. Vi bygger inte enbart utförandeentreprenader utan är även delaktig och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det normala att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenader ur kvalitet- och arbetsmiljösynpunkt. Vi samarbetar med en rad duktiga underentreprenörer i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt. 


Stamrust

Ifall Er fastighet har behov av en stamrust? Tveka inte på att höra av Er till oss för ett kostnadsförslag.


Fasadrenoveringar

En husfasad ska vara vacker att se på, men den måste också stå emot de påfrestningar som  regn, vind och snö medför och hålla i många år. Det viktiga med en fasad är att den ska vara tät och ha en torr insida, samtidigt som den ska andas för att ge en behaglig inomhusmiljö. Att underhålla fasaden är en förutsättning för att den ska hålla länge, och tänk på att en välisolerad fasad håller uppvärmningskostnaderna nere. Vi på Prenova utför alla typer av fasadrenoveringar och ni är varmt välkomna att höra av er om frågor eller för att få en offert!


Tak- och fönsterbyten

Går Ni i tankar om att byta tak? Gör det innan skadan är skedd! Med bättre isolering av taket kan Ni både sänka Era elkostnader och minska antalet istappar genom att mindre inomhusvärme läcker ut. Vi på Prenova hjälper Er med Ert tak oavsett om det är lertegel, betongpannor eller plåttak! Fönster ska släppa in solljus och värme samtidigt som de ska hindra att alltför mycket inomhusvärme läcker ut. I många hus används fortfarande tvåglasfönster som går att öppna isär. Nya fönster har två eller tre glas som sitter ihop och som inte går att ta isär. Mellan dessa rutor finns luft, argon eller krypton; allt för att isolera bättre, vilket gör att det sänker Era energikostnader samtidigt som de isolerar bättre mot buller. Vi på Prenova hjälper Er med att välja ut de fönster som passar bäst för Er fastighet!

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan sänka Era energikostnader och lämnar ett kostnadsförslag.


Tillbyggnad

Har ni ont om utrymme? Ibland är det bättre att bygga ut istället för att bygga nytt. Vi hjälper Er att bygga ut eller bygga om Era kontorslokaler, industrilokaler eller andra typer av fastigheter. Tveka inte med att höra av Er till oss på Prenova för frågor eller förslag på hur vi kan hjälpa Er!


Golv

Vi utför alla former av golvläggning och har samarbete med de större tillverkarna i branschen. Vi hjälper Er att hitta fram till de bästa lösningarna när det gäller funktion, ekonomi och utseende. Kontakta oss för en diskussion om lämpliga golv.